Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/15320
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Piskunov, Maksim Vladimirovich | ru |
dc.contributor.author | Shcherbinina, Anastasiya Anatolievna | ru |
dc.contributor.author | Strizhak, Pavel Alexandrovich | ru |
dc.date.accessioned | 2016-03-21T10:45:50Z | - |
dc.date.available | 2016-03-21T10:45:50Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Piskunov M. V. Analysis of the Water Droplet Evaporation Features with a Solid Nontransparent Inclusion in High-Temperature Gas Environment as a Part of University Research Work / M. V. Piskunov, A. A. Shcherbinina, P. A. Strizhak // Procedia - Social and Behavioral Sciences. — 2015. — Vol. 206 : Linguistic and Cultural Studies: Traditions and Innovations, LKTI : XVth International Conference, 9-11 November, 2015, Tomsk, Russia : [proceedings]. — [P. 315-320]. | ru |
dc.identifier.uri | http://earchive.tpu.ru/handle/11683/15320 | - |
dc.description.abstract | This paper examines the features of the heating and evaporation of heterogeneous liquid (water) droplets (with the initial radius from 1.5 to 2.5 mm) in the combustion products of typical liquid combustible substances (acetone, technical ethanol, butane-propane gas mixture) and heated air explored as a part of university research work. The investigations have been performed by means of high-speed video recording and software "TEMA Automotive" and "Phantom Camera Control". The gas temperature varied from 300 to 850 K in the experiments. The characteristic times of droplet existence (complete evaporation) have been determined. The influence of radiative, convective and conductive heat transfer has been defined. | ru |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | Elsevier | ru |
dc.relation.ispartof | Procedia - Social and Behavioral Sciences. Vol. 206 : Linguistic and Cultural Studies: Traditions and Innovations, LKTI. — Amsterdam, 2015. | ru |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en |
dc.subject | испарения | ru |
dc.subject | капли | ru |
dc.subject | воды | ru |
dc.subject | твердые включения | ru |
dc.subject | скорость | ru |
dc.subject | продукты горения | ru |
dc.subject | лучистый теплообмен | ru |
dc.subject | теплоотдача | ru |
dc.title | Analysis of the Water Droplet Evaporation Features with a Solid Nontransparent Inclusion in High-Temperature Gas Environment as a Part of University Research Work | ru |
dc.type | Conference Paper | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferencePaper | en |
dcterms.audience | Researches | en |
local.department | Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ)::Энергетический институт (ЭНИН)::Кафедра автоматизации теплоэнергетических процессов (АТП) | ru |
local.department | Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ)::Энергетический институт (ЭНИН)::Лаборатория моделирования процессов тепломассопереноса (ЛМПТ) | ru |
local.description.firstpage | 315 | - |
local.description.lastpage | 320 | - |
local.filepath | http://dx.doi.org/10.1016/j.sbspro.2015.10.057 | - |
local.identifier.bibrec | RU\TPU\network\9896 | - |
local.identifier.colkey | RU\TPU\col\18678 | - |
local.identifier.colkey | RU\TPU\col\19906 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\34151 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\35114 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\30871 | - |
local.localtype | Доклад | ru |
local.volume | 206 | - |
local.conference.name | Linguistic and Cultural Studies: Traditions and Innovations | - |
local.conference.date | 2015 | - |
dc.identifier.doi | 10.1016/j.sbspro.2015.10.057 | - |
Располагается в коллекциях: | Материалы конференций |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
j.sbspro.2015.10.057.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.