Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/35472
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSazhina, N. N.en
dc.contributor.authorMisin, V. M.en
dc.contributor.authorKorotkova, Elena Ivanovnaen
dc.contributor.authorVoronova, Olesya Aleksandrovnaen
dc.contributor.authorDorozhko, Elena Vladimirovnaen
dc.date.accessioned2016-12-16T03:20:26Z-
dc.date.available2016-12-16T03:20:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationDetermination of Total Antioxidant Content in Various Drinks by Amperometry [Electronic resource] / N. N. Sazhina [et al.] // Procedia Chemistry . — 2014 . — Vol. 10 : Chemistry and Chemical Engineering in XXI century . — [P. 64-73] .en
dc.identifier.urihttp://earchive.tpu.ru/handle/11683/35472-
dc.description.abstractIn the present work the total content of phenolic antioxidants in juice of some fruit and vegetables, in wines, water extracts of tea and herb were measured by amperometry. Efficiency of the method allowed determining the total antioxidant content in their binary and multimixes, including processes of frosting-defrosting and juice diluting as well. The deviation of experimentally received values of the total antioxidant content in some drink mixes from the values calculated proceeding from the additivity principle of the antioxidant content in separate drinks has been revealed.en
dc.language.isoenen
dc.publisherElsevierru
dc.relation.ispartofProcedia Chemistry. Vol. 10 : Chemistry and Chemical Engineering in XXI century, 2014.en
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen
dc.subjectантиоксидантыru
dc.subjectнапиткиru
dc.subjectамперометрияru
dc.subjectфенольные антиоксидантыru
dc.subjectфруктыru
dc.subjectовощиru
dc.subjectвинаru
dc.subjectчайru
dc.subjectтравыru
dc.subjectphenolic antioxidantsru
dc.subjectfruitru
dc.subjectvegetablesru
dc.subjectwinesru
dc.subjecttearu
dc.subjectherbru
dc.subjectamperometryru
dc.titleDetermination of Total Antioxidant Content in Various Drinks by Amperometryen
dc.typeConference Paperen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferencePaperen
dcterms.audienceResearchesen
local.departmentНациональный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ)::Институт природных ресурсов (ИПР)::Кафедра физической и аналитической химии (ФАХ)ru
local.description.firstpage64-
local.description.lastpage73-
local.filepathhttp://dx.doi.org/10.1016/j.proche.2014.10.013-
local.identifier.bibrecRU\TPU\network\3941-
local.identifier.colkeyRU\TPU\col\18656-
local.identifier.perskeyRU\TPU\pers\31278-
local.identifier.perskeyRU\TPU\pers\32169-
local.identifier.perskeyRU\TPU\pers\32174-
local.localtypeДокладru
local.volume10-
local.conference.nameChemistry and Chemical Engineering in XXI century-
local.conference.date2014-
dc.identifier.doi10.1016/j.proche.2014.10.013-
Располагается в коллекциях:Материалы конференций

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
dx.doi.org-10.1016-j.proche.2014.10.013.pdf272,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.