Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/35472
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sazhina, N. N. | en |
dc.contributor.author | Misin, V. M. | en |
dc.contributor.author | Korotkova, Elena Ivanovna | en |
dc.contributor.author | Voronova, Olesya Aleksandrovna | en |
dc.contributor.author | Dorozhko, Elena Vladimirovna | en |
dc.date.accessioned | 2016-12-16T03:20:26Z | - |
dc.date.available | 2016-12-16T03:20:26Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Determination of Total Antioxidant Content in Various Drinks by Amperometry [Electronic resource] / N. N. Sazhina [et al.] // Procedia Chemistry . — 2014 . — Vol. 10 : Chemistry and Chemical Engineering in XXI century . — [P. 64-73] . | en |
dc.identifier.uri | http://earchive.tpu.ru/handle/11683/35472 | - |
dc.description.abstract | In the present work the total content of phenolic antioxidants in juice of some fruit and vegetables, in wines, water extracts of tea and herb were measured by amperometry. Efficiency of the method allowed determining the total antioxidant content in their binary and multimixes, including processes of frosting-defrosting and juice diluting as well. The deviation of experimentally received values of the total antioxidant content in some drink mixes from the values calculated proceeding from the additivity principle of the antioxidant content in separate drinks has been revealed. | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | Elsevier | ru |
dc.relation.ispartof | Procedia Chemistry. Vol. 10 : Chemistry and Chemical Engineering in XXI century, 2014. | en |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en |
dc.subject | антиоксиданты | ru |
dc.subject | напитки | ru |
dc.subject | амперометрия | ru |
dc.subject | фенольные антиоксиданты | ru |
dc.subject | фрукты | ru |
dc.subject | овощи | ru |
dc.subject | вина | ru |
dc.subject | чай | ru |
dc.subject | травы | ru |
dc.subject | phenolic antioxidants | ru |
dc.subject | fruit | ru |
dc.subject | vegetables | ru |
dc.subject | wines | ru |
dc.subject | tea | ru |
dc.subject | herb | ru |
dc.subject | amperometry | ru |
dc.title | Determination of Total Antioxidant Content in Various Drinks by Amperometry | en |
dc.type | Conference Paper | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferencePaper | en |
dcterms.audience | Researches | en |
local.department | Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ)::Институт природных ресурсов (ИПР)::Кафедра физической и аналитической химии (ФАХ) | ru |
local.description.firstpage | 64 | - |
local.description.lastpage | 73 | - |
local.filepath | http://dx.doi.org/10.1016/j.proche.2014.10.013 | - |
local.identifier.bibrec | RU\TPU\network\3941 | - |
local.identifier.colkey | RU\TPU\col\18656 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\31278 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\32169 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\32174 | - |
local.localtype | Доклад | ru |
local.volume | 10 | - |
local.conference.name | Chemistry and Chemical Engineering in XXI century | - |
local.conference.date | 2014 | - |
dc.identifier.doi | 10.1016/j.proche.2014.10.013 | - |
Располагается в коллекциях: | Материалы конференций |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
dx.doi.org-10.1016-j.proche.2014.10.013.pdf | 272,52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.