Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/43233
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBabii, N. V.en
dc.contributor.authorPomozova, V. A.en
dc.contributor.authorKiseleva, T. F.en
dc.contributor.authorRomanenko, Vasily Olegovichen
dc.date.accessioned2017-10-13T17:03:39Z-
dc.date.available2017-10-13T17:03:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationIncreasing the Adaptive Capacity of the Organism When Exposed to Adverse Environmental Factors Through Phytoadaptogens / N. V. Babii [et al.] // IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. — 2017. — Vol. 221 : Innovative Technologies in Engineering : VIII International Scientific Practical Conference, 18–20 May 2017, Yurga, Russian Federation : [proceedings]. — [012019, 8 p.].en
dc.identifier.urihttp://earchive.tpu.ru/handle/11683/43233-
dc.description.abstractThe Problem of improving the quality of life of the population in modern conditions is the most relevant. The level of human health largely depends on the quality of the environment. Of special importance are the risk factors for the spread of diseases like environmental pollution, social conditions and bad habits. To the emergence of ecologically dependent diseases leads the combined impact of technogenic, social-economic, natural-climatic factors. The introduction of the principles of biotechnology, nanotechnology and innovations in industrial processing of plant resources, especially natural adaptogens, contributes to the production of balanced, ecologically clean food products functional purpose, the use of which will significantly minimize the adverse effects of the environment on humans.en
dc.language.isoenen
dc.publisherIOP Publishingru
dc.relation.ispartofIOP Conference Series: Materials Science and Engineering. Vol. 221 : Innovative Technologies in Engineering. — Bristol, 2017.ru
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen
dc.subjectадаптационная способностьru
dc.subjectорганизмru
dc.subjectнеблагоприятные факторыru
dc.subjectокружающая средаru
dc.subjectкачество жизниru
dc.subjectзагрязненияru
dc.subjectзаболеванияru
dc.subjectбиотехнологияru
dc.subjectадаптогеныru
dc.subjectпищевые продуктыru
dc.titleIncreasing the Adaptive Capacity of the Organism When Exposed to Adverse Environmental Factors Through Phytoadaptogensen
dc.typeConference Paperen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferencePaperen
dcterms.audienceResearchesen
local.departmentНациональный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ)::Юргинский технологический институт (филиал) (ЮТИ)::Кафедра безопасности жизнедеятельности, экологии и физического воспитания (БЖДЭФВ)ru
local.description.firstpage12019-
local.filepathhttp://iopscience.iop.org/article/10.1088/1755-1315/221/1/012019-
local.identifier.bibrecRU\TPU\network\22240-
local.identifier.colkeyRU\TPU\col\18930-
local.identifier.perskeyRU\TPU\pers\39623-
local.localtypeДокладru
local.volume221-
local.conference.nameInnovative Technologies in Engineering-
local.conference.date2017-
Располагается в коллекциях:Материалы конференций

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
iopscience.iop.org-article-10.1088-1755-1315-221-1-012019.pdf631,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.