Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/43233
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Babii, N. V. | en |
dc.contributor.author | Pomozova, V. A. | en |
dc.contributor.author | Kiseleva, T. F. | en |
dc.contributor.author | Romanenko, Vasily Olegovich | en |
dc.date.accessioned | 2017-10-13T17:03:39Z | - |
dc.date.available | 2017-10-13T17:03:39Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Increasing the Adaptive Capacity of the Organism When Exposed to Adverse Environmental Factors Through Phytoadaptogens / N. V. Babii [et al.] // IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. — 2017. — Vol. 221 : Innovative Technologies in Engineering : VIII International Scientific Practical Conference, 18–20 May 2017, Yurga, Russian Federation : [proceedings]. — [012019, 8 p.]. | en |
dc.identifier.uri | http://earchive.tpu.ru/handle/11683/43233 | - |
dc.description.abstract | The Problem of improving the quality of life of the population in modern conditions is the most relevant. The level of human health largely depends on the quality of the environment. Of special importance are the risk factors for the spread of diseases like environmental pollution, social conditions and bad habits. To the emergence of ecologically dependent diseases leads the combined impact of technogenic, social-economic, natural-climatic factors. The introduction of the principles of biotechnology, nanotechnology and innovations in industrial processing of plant resources, especially natural adaptogens, contributes to the production of balanced, ecologically clean food products functional purpose, the use of which will significantly minimize the adverse effects of the environment on humans. | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | IOP Publishing | ru |
dc.relation.ispartof | IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. Vol. 221 : Innovative Technologies in Engineering. — Bristol, 2017. | ru |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en |
dc.subject | адаптационная способность | ru |
dc.subject | организм | ru |
dc.subject | неблагоприятные факторы | ru |
dc.subject | окружающая среда | ru |
dc.subject | качество жизни | ru |
dc.subject | загрязнения | ru |
dc.subject | заболевания | ru |
dc.subject | биотехнология | ru |
dc.subject | адаптогены | ru |
dc.subject | пищевые продукты | ru |
dc.title | Increasing the Adaptive Capacity of the Organism When Exposed to Adverse Environmental Factors Through Phytoadaptogens | en |
dc.type | Conference Paper | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | en |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferencePaper | en |
dcterms.audience | Researches | en |
local.department | Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ)::Юргинский технологический институт (филиал) (ЮТИ)::Кафедра безопасности жизнедеятельности, экологии и физического воспитания (БЖДЭФВ) | ru |
local.description.firstpage | 12019 | - |
local.filepath | http://iopscience.iop.org/article/10.1088/1755-1315/221/1/012019 | - |
local.identifier.bibrec | RU\TPU\network\22240 | - |
local.identifier.colkey | RU\TPU\col\18930 | - |
local.identifier.perskey | RU\TPU\pers\39623 | - |
local.localtype | Доклад | ru |
local.volume | 221 | - |
local.conference.name | Innovative Technologies in Engineering | - |
local.conference.date | 2017 | - |
Располагается в коллекциях: | Материалы конференций |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
iopscience.iop.org-article-10.1088-1755-1315-221-1-012019.pdf | 631,59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.