Please use this identifier to cite or link to this item:
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/67174
Title: | Разработка модели кафе нового формата |
Authors: | Гришкевич, Дарья Александровна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Селевич, Ольга Семеновна |
Keywords: | бизнес-проект; кондитерская; кафе; целевая аудитория; инструменты продвижения; business project; pastry shop; cafe; target audience; promotion tools |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Гришкевич Д. А. Разработка модели кафе нового формата : магистерская диссертация / Д. А. Гришкевич ; Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ), Школа инженерного предпринимательства (ШИП), Школа инженерного предпринимательства (ШИП) ; науч. рук. О. С. Селевич. — Томск, 2021. |
Abstract: | Объект исследования является кафе-кондитерская "Зайди-попробуй". Цель работы – разработка проекта по созданию стартапа в сфере общественного питания на рынке города Томска. Был проведен анализ рынка кондитерских изделий, сформирован портрет целевой аудитории и определены основные мероприятия по продвижению его на рынок. Результаты работы будут использованы при реализации бизнес-идеи как самостоятельного стартап-проекта. The object of the research is the cafe-confectionery "Come and try". The purpose of the work is to develop a project to create a startup in the field of public catering in the market of the city of Tomsk. The analysis of the confectionery market, the formed portrait of the target audience and the main activities to promote it on the market were made. The results of the work will be used in the implementation of a business idea as an independent startup project. |
URI: | http://earchive.tpu.ru/handle/11683/67174 |
Appears in Collections: | Магистерские диссертации |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TPU1166975.pdf | 2,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.