Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/43233
Название: Increasing the Adaptive Capacity of the Organism When Exposed to Adverse Environmental Factors Through Phytoadaptogens
Авторы: Babii, N. V.
Pomozova, V. A.
Kiseleva, T. F.
Romanenko, Vasily Olegovich
Ключевые слова: адаптационная способность; организм; неблагоприятные факторы; окружающая среда; качество жизни; загрязнения; заболевания; биотехнология; адаптогены; пищевые продукты
Дата публикации: 2017
Издатель: IOP Publishing
Библиографическое описание: Increasing the Adaptive Capacity of the Organism When Exposed to Adverse Environmental Factors Through Phytoadaptogens / N. V. Babii [et al.] // IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. — 2017. — Vol. 221 : Innovative Technologies in Engineering : VIII International Scientific Practical Conference, 18–20 May 2017, Yurga, Russian Federation : [proceedings]. — [012019, 8 p.].
Аннотация: The Problem of improving the quality of life of the population in modern conditions is the most relevant. The level of human health largely depends on the quality of the environment. Of special importance are the risk factors for the spread of diseases like environmental pollution, social conditions and bad habits. To the emergence of ecologically dependent diseases leads the combined impact of technogenic, social-economic, natural-climatic factors. The introduction of the principles of biotechnology, nanotechnology and innovations in industrial processing of plant resources, especially natural adaptogens, contributes to the production of balanced, ecologically clean food products functional purpose, the use of which will significantly minimize the adverse effects of the environment on humans.
URI: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/43233
Располагается в коллекциях:Материалы конференций

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
iopscience.iop.org-article-10.1088-1755-1315-221-1-012019.pdf631,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.