Please use this identifier to cite or link to this item:
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/67558
Title: | Освоение новых технологий и конкурентоспособность предприятия |
Authors: | Пашкевич, Егор Анатольевич |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлова, Ирина Анатольевна |
Keywords: | конкуренция; конкурентоспособность; факторы производства; анализ; конкурентный профиль; competition; competitiveness; factors of production; analysis; competitive profile |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Пашкевич Е. А. Освоение новых технологий и конкурентоспособность предприятия : бакалаврская работа / Е. А. Пашкевич ; Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ), Школа инженерного предпринимательства (ШИП), Школа инженерного предпринимательства (ШИП) ; науч. рук. И. А. Павлова. — Томск, 2021. |
Abstract: | Целью исследования является разработка рекомендаций по повышению конкурентоспособности предприятия ООО "УПТО-ТГС".
В процессе исследования проводилась оценка конкурентоспособности в ООО "УПТО-ТГС" и стратегический анализ, влияющий на конкурентоспособность предприятия.
В результате исследования были разработаны мероприятия по повышению конкурентоспособности предприятия ООО "УПТО-ТГС", а также приведена оценка экономической эффективности предложенных мероприятий. The aim of the study is to develop recommendations to improve the competitiveness of the enterprise "UPTO-TGS" LLC. In the course of the study, an assessment of the competitiveness of LLC "UPTO-TGS" and a strategic analysis affecting the competitiveness of the enterprise were carried out. As a result of the study, measures were developed to increase the competitiveness of the enterprise LLC "UPTO-TGS", as well as an assessment of the economic efficiency of the proposed measures. |
URI: | http://earchive.tpu.ru/handle/11683/67558 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы (ВКР) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TPU1175253.pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.