Please use this identifier to cite or link to this item: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/72942
Title: Твердофазное спектрофотометрическое определение суммарного содержания антиоксидантов в соковой продукции методом CUPRAC (CU (II)-NC-ПММ)
Other Titles: Solid-phase spectrophotometric determination of the total content of antioxidants in juice products by the CUPRAC method (CU (II)-NC-PMM)
Authors: Дамзина, А. А.
Ермолаев, Я. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Гавриленко, Наталия Айратовна
Keywords: спектрофотометрическое определение; содержание; антиоксиданты; ингибирование; свободные радикалы; соки; окислительные процессы; окислительно-восстановительные системы
Issue Date: 2022
Publisher: Томский политехнический университет
Citation: Дамзина, А. А. Твердофазное спектрофотометрическое определение суммарного содержания антиоксидантов в соковой продукции методом CUPRAC (CU (II)-NC-ПММ) / А. А. Дамзина, Я. Е. Ермолаев ; науч. рук. Н. А. Гавриленко // Перспективы развития фундаментальных наук : сборник научных трудов XIX Международной конференции студентов, аспирантов и молодых ученых, г. Томск, 26-29 апреля 2022 г. : в 7 т. — Томск : Изд-во ТПУ, 2022. — Т. 2 : Химия. — [C. 76-78].
Abstract: In this work, it is proposed to use the redox system Cu (II)-neocuproin (Nc) immobilized in a polymethacrylate matrix to measure the total antioxidant content in juices using the CUPRAC (Cupric Reduction Antioxidant Capacity) method.
URI: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/72942
Appears in Collections:Материалы конференций

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conference_tpu-2022-C21_V2_p76-78.pdf252,85 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons