Please use this identifier to cite or link to this item:
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/75334
Title: | Определение чистоты коммерческого белка тауматина |
Authors: | Новикова, Александра Александровна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Чернова, Анна Павловна |
Keywords: | сладкий белок; тауматин; контроль качества; хроматографические методы; физико-химические методы; sweet protein; thaumatin; quality control; chromatographic methods; physico-chemical methods |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Новикова А. А. Определение чистоты коммерческого белка тауматина : бакалаврская работа / А. А. Новикова ; Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ), Инженерная школа природных ресурсов (ИШПР), Отделение химической инженерии (ОХИ) ; науч. рук. А. П. Чернова. — Томск, 2023. |
Abstract: | В работе проведена оценка качества коммерческого белка тауматина спектрофотометрическими, термическим и хроматографичекими методами. В ходе работы подобранырабочие условия для очистки белка хроматографическими методами. Основные результаты исследования представлены в выпускной квалификационной работе. The quality of the commercial protein thaumatin was evaluated by spectrophotometric, thermal and chromatographic methods. During the work, the working conditions for protein purification by chromatographic methods were selected. The main results of the study are presented in the final qualifying work. |
URI: | http://earchive.tpu.ru/handle/11683/75334 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы (ВКР) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TPU1458850.pdf | 2,3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.