Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/35472
Название: Determination of Total Antioxidant Content in Various Drinks by Amperometry
Авторы: Sazhina, N. N.
Misin, V. M.
Korotkova, Elena Ivanovna
Voronova, Olesya Aleksandrovna
Dorozhko, Elena Vladimirovna
Ключевые слова: антиоксиданты; напитки; амперометрия; фенольные антиоксиданты; фрукты; овощи; вина; чай; травы; phenolic antioxidants; fruit; vegetables; wines; tea; herb; amperometry
Дата публикации: 2014
Издатель: Elsevier
Библиографическое описание: Determination of Total Antioxidant Content in Various Drinks by Amperometry [Electronic resource] / N. N. Sazhina [et al.] // Procedia Chemistry . — 2014 . — Vol. 10 : Chemistry and Chemical Engineering in XXI century . — [P. 64-73] .
Аннотация: In the present work the total content of phenolic antioxidants in juice of some fruit and vegetables, in wines, water extracts of tea and herb were measured by amperometry. Efficiency of the method allowed determining the total antioxidant content in their binary and multimixes, including processes of frosting-defrosting and juice diluting as well. The deviation of experimentally received values of the total antioxidant content in some drink mixes from the values calculated proceeding from the additivity principle of the antioxidant content in separate drinks has been revealed.
URI: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/35472
Располагается в коллекциях:Материалы конференций

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
dx.doi.org-10.1016-j.proche.2014.10.013.pdf272,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.