Please use this identifier to cite or link to this item: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/38539
Title: Учет готовой продукции на предприятиях пищевого производства
Authors: Граб, Цветана Юрьевна
metadata.dc.contributor.advisor: Горюнова, Наталия Николаевна
Keywords: бухгалтерский учет; налоговый учет; готовая продукция; пищевое производство; себестоимость; accounting; tax accounting; finished products; food production; cost
Issue Date: 2017
Citation: Граб Ц. Ю. Учет готовой продукции на предприятиях пищевого производства : бакалаврская работа / Ц. Ю. Граб ; Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ), Институт социально-гуманитарных технологий (ИСГТ), Кафедра экономики (ЭКОН) ; науч. рук. Н. Н. Горюнова. — Томск, 2017.
Abstract: В работе изучаются особенности учета готовой продукции на предприятиях пищевого производства. Производится анализ практики бухгалтерского учета готовой продукции на примере ООО "Спар-Томск", изучается документооборот и отражение движения продукции в производственной базе предприятия, дают рекомендации по улучшению бухгалтерского учета на этом участке.
Нe paper studies the features of accounting for finished products at food manufacturing enterprises. The analysis of accounting practices of finished products is carried out on the example of LLC "Spar-Tomsk", the document circulation and the reflection of the movement of products in the production base of the enterprise are studied, and recommendations are given for improving accounting in this sector.
URI: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/38539
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы (ВКР)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TPU351864.pdf1,6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.