Please use this identifier to cite or link to this item: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/55244
Title: Организация сертификации органической продукции
Authors: Ким, Марина Радиевна
metadata.dc.contributor.advisor: Гаврикова, Надежда Александровна
Keywords: организация сертификации; органическая продукция; аккредитация; менеджмент качества; стандарты; certification organization; organic products; accreditation; quality management; standards
Issue Date: 2019
Citation: Ким М. Р. Организация сертификации органической продукции : бакалаврская работа / М. Р. Ким ; Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ), Школа инженерного предпринимательства (ШИП), Школа инженерного предпринимательства (ШИП) ; науч. рук. Н. А. Гаврикова. — Томск, 2019.
Abstract: Объектом исследования является орган по сертификации органической продукции. Предмет исследования: процессы сертификации органической продукции. Цель выпускной бакалаврской работы заключается в разработке процессов для целей аккредитации органа по сертификации продукции органического производства. Были изучены теоретические аспекты органической продукции, изучен ее рынок. Выявлены особенности стандартов по сертификации органической продукции и разработаны схемы процессов для органов по сертификации.
The object of the research is the organ for certification of organic products. Subject of research: certification of organic products. The purpose of the graduate bachelor’s work is to develop processes for the accreditation of the organ for certification of products of organic production. The theoretical aspects of organic products were studied, its market was studied. Identified features of standards for certification of organic products and developed process diagrams for certification bodies.
URI: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/55244
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы (ВКР)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TPU744306.pdf857,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.