Please use this identifier to cite or link to this item: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/72672
Title: Investigation of the antioxidant activity of food additives of synthetic E310 and E319
Authors: Shishko, Y. O.
Manoshkina, A. K.
metadata.dc.contributor.advisor: Voronova, Olesya Aleksandrovna
Keywords: антиоксидантная активность; пищевые добавки; антиоксиданты; вольтамперометрические методы
Issue Date: 2022
Publisher: Томский политехнический университет
Citation: Shishko, Y. O. Investigation of the antioxidant activity of food additives of synthetic E310 and E319 / Y. O. Shishko, A. K. Manoshkina ; sci. adv. O. A. Voronova, ling. adv. O. I. Lipskikh // Химия и химическая технология в XXI веке : материалы XXIII Международной научно-практической конференции студентов и молодых ученых имени выдающихся химиков Л. П. Кулёва и Н. М. Кижнера, Томск, 16-19 мая 2022 г. : в 2 т. — Томск : Изд-во ТПУ, 2022. — Т. 2. — [С. 230-231].
URI: http://earchive.tpu.ru/handle/11683/72672
Appears in Collections:Материалы конференций

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conference_tpu-2022-C27_V2_p230-231.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.